diumenge, 26 de març del 2023

La consellera d'Educació, Raquel Tamarit, lliura a Vicent Martínez el "Premi Valldigna" en la celebració del Dia de la Valldigna

 

 

Avui ha tingut lloc l'acte institucional del Dia de la Valldigna, que ha comptat amb la presència de la  consellera d'Educació i Cultura, Raquel Tamarit. En el seu transcurs, se li ha lliurat el "I Premi Valldigna" a Vicent Martínez Sancho, en representació de la ciutadania valldignenca, que tant va treballar a la dècada dels 70/80 del segle passat per impulsar la recuperació i paralització de la desfeta del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna per als pobles de la nostra comarca. 

 


 

 

  L'acte ha comptat amb la presència dels alcaldes de les poblacions de la Valldigna, a més del Secretari Autonòmic de Cultura, Ximo López, i la Directora General d'Innovació Educativa, Reis Gallego. 

 

 

L'acte de cloenda ha comptat amb la presència de la Nova Muixeranga d'Algemesí, que ha tingut una actuació molt aplaudida pels assistents.  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.