dijous, 17 de novembre del 2022

La UE Tavernes presenta els equips de la temporada 2022-23

La UE Tavernes va efectuar ahir per la vesprada-nit la presentació oficial dels equips que té en les distintes categories amb molt bona presencia d'afeccionats i familiars en els graderies del Camp Municipal.

 

Un aspecte de les graderies

En total són 16 els equips que va presentar la UE Tavernes, alguns dels quals us oferim la fotografia. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Sergi Gonzàlez, regidors de l'Ajuntament, el president Toni Hernández, el coordinador del futbol base Juanjo Espí i directius del club.

 

 

 

 

L'alcalde Sergi González va lloar el treball que realitza el club en la pràctica del futbol, en donar a conéixer el nom de Tavernes i en la formació de les futures generacions de futbolistes, on va recordar també el recolzament de l'Ajuntament i l'interés en millora i manteniment de les instal·lacions per fer possible la pràctica esportiva d'aquest i altres esports. Un castell de focs d'artifici va tancar l'acte.

 Elaboració pròpia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.