dilluns, 27 de desembre del 2021

L'Ajuntament anuncia la licitació per a canviar els jocs infantils del Parc del Cantalot i del Parc dels Vents



L’Ajuntament de Tavernes ha publicat les bases de licitació per al subministrament i instal·lació de nous jocs infantils en el Parc del Cantalot (imatge superior) i en el Parc dels Vents (imatge inferior) amb una inversió anunciada de 45.253 euros, impostos inclosos. Les empreses interessades poden presentar ofertes fins el pròxim 11 de gener, amb un termini de 14 dies d’execució després de l’adjudicació.

Les dades de la licitació es poden consultar en la plataforma PCSP i entre altres s'hi indica que s’instal·laran jocs infantils sobre un llit de cautxú per evitar colps als menuts. L’adjudicatari haurà de retirar els jocs existents i efectuar el trasllat al magatzem municipal per al seu apilament d’aquells que l’Ajuntament considera pot fer ús, mentre la resta serà traslladat a un abocador de gestió de residus. També procedirà a la retirada del cautxú existent i al trasllat a abocador autoritzat per aquest tipus de residus.

 

 Al parc Cantalot s’instal·laran  4 jocs de sòl dur: gronxador Clock, tobogan Flas, joc de moll de 2 places Gus, un moll de foca o similar.

En el Parc dels Vents s’instal·laran 5 jocs de sòl dur: Tobogan amb xarxa Yum, gronxador Clock, tobogan Flas, joc de molls de 2 places Gus, moll Foca o similar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.