dilluns, 27 de desembre del 2021

L'Ajuntament adjudica per 44.770 euros les obres d'habilitació del Centre Jove dels Sequers



L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat l’execució de l’obra “Habilitació Local Edifici Sequers per a Centre Jove” per un import total, impostos inclosos, de 44.770 euros, una baixa de més de 5.000 euros sobre la proposta base de licitació inicial.
 
Un total de 5 empreses havien presentat les seues propostes que la mesa de contractació de l'Ajuntament ha resolt a favor de l'empresa Mesquecons SL, la qual tindrà un termini de 4 mesos per a executar-la una vegada haja procedit a la presentació de documentació.
 

El Centre Jove s'instal·larà en un local de local de propietat municipal i amb la realització de les obres del projecte licitat es vol corregir la manca dotacional d’espais o instal·lacions dedicades a la trobada i reunió de la gent jove. El local compta amb tres façanes que donen cadascuna a un carrer, però el seu accés és pel carrer Monestir de la Valldigna, junt a l’accés de l’edifici número 20.

 

Plano de l'edifici (segons la licitació PCSP)

El disseny de la reforma permet obtindré un espai, el més diàfan possible, que  responga a la necessitat de ser flexible per a una fàcil adaptació segons les diverses activitats que en el seu interior es puguen dur a terme. 

Entre altres, les obres serviran per construir un bany adaptat i es dotarà el local d’equipament per a emmagatzematge i mobiliari per a un òptim ús del personal i de l’usuari.   També s’ha contemplat la reforma de la façana per tal d’aconseguir les condicions d’aïllament tèrmic requerides per normativa i per dotar a l’espai de millor condicions lumíniques i de ventilació.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.