divendres, 14 de juny del 2019

Un taller, ‘Noves masculinitats’, als col·legis vallers per acabar amb els micromasclismes


L’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa el taller anomenat ‘Noves masculinitats’ per a acabar amb els micromasclismes mitjançant diverses xarrades i activitats dirigides als alumnes de sisè de primària dels col·legis vallers. Durant diversos dies, als centres escolars, es durà a terme el taller impulsat per la Regidoria d’Igualtat que dirigeix Noe Alberola.

Els objectius primordials del taller són esborrar els estereotips de gènere i entendre com es transmeten per les xarxes socials o els mitjans de comunicació; despertar en els alumnes una mirada crítica cap als estigmes que s’adquireixen des de la infantesa i entendre com els agents socialitzadors perpetuen un model hegemònic de la masculinitat. 
 
Els instructors del taller aposten per una metodologia dinàmica i participativa basada en la expressió d’emocions, expressions simbòliques i artístiques mitjançant textos, vídeos, música o literatura. 
 
“El taller Noves Masculinitats està dins de les moltes activitats que ja fa temps portem a terme des de la Regidoria d’Igualtat en matèria de prevenció i conscienciació per a prevenir la violència masclista i les actituds violentes cap a les dones. El taller té l’objectiu de combatre els micromasclismes, i és un complement a la resta d’activitats que s’han adreçat al personal funcionari, adolescents i la resta de la societat" ha indicat la regidora d'Igualtat.

Noe Alberola ha assenyalat que "l’Ajuntament de Tavernes té clara l'aposta de formació, conscienciació i educació per una igualtat real”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.