dilluns, 30 d’abril del 2018

Quan creus que ja s'ha acabat... torna a començar!!


Això ens pensàvem. Que després d'un temps sense haver de denunciar el salvatgisme d'alguns veïns, s'hauria encés alguna llumeta en la seua consciència i haurien oblidat les pràctiques de fer mal per fer mal. Però no...

Igual dona que siga al poble que a la platja, a un lloc apartat que al centre de la ciutat. I quina sort què tenen! Mai ningú no els veus, mai ningú no denuncia res.



Aquest matí els veïns de la plaça de l'Església quan han eixit al carrer s'han trobat amb l'escena que plasmen les fotografies: jardineres arrancades i trencades, altres tombades a terra i papereres buidades per terra. 

Després hi ha partit que diu que si els carrers estan bruts o descuidats. Els carrers no s'embruten a soles i els bancs, jardineres i demés mobiliari no es destrossen a soles. Em vist massa vegades netejar abans de les 9 del matí carrers i places i a migdia estar plens de papers, plastics dels esmorzars de xiquets, propaganda de les busties llançada pel terra.  I no cal dir que d'això responsables som tots.


Agraïm les fotografies. Llàstima que açò ja semble allò de "predicar en el desert, sermó perdut". I després hi ha partit que diu que el poble està brut i abandonat.
 







2 comentaris:

  1. Gentola com els que han tombat el Bou

    ResponElimina
  2. A eixos vàndals els importa un "pepino" el mobiliari urbà. No ens consideraran mai europeus. Quina llàstima!!

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.