dilluns, 30 d’abril del 2018

Arran reivindica haver tombat el bou de Tavernes


Arran, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista, ha reivindicat aquest dilluns l'acció de tombar el bou d'Osborne que es troba a la N-332 en el nostre terme.
 
El cartell del bou d'Osborne està situat al paratge de l'Era del Forn, en un petit turó al costat de la carretera nacional N-332. Encara que en un principi, fins i tot així s'ha publicat en la premsa, es pensava que hauria caigut empès pel vent i després que se li haguessen serrat una part de les potes de ferro amb una radial, el comunicat d'Arran dóna detalls de que hauria estat tirant d'una corda i el pes hauria fet la resta.


El bou d’Osborne té 14 metres d'alçada i està format per la unió de 70 peces de xapa de 2 mm. de gruixa, caragolades a l'estructura metàl·lica i pintades de negre.
 
La figura del bou, segons moltes opinions, la va copiar la marca Osborne d'una imatge del cartellista valencià Josep Renau i fa ara sobre els 60 anys que es va instal·lar per primera vegada prop de les carreteres com a element de propaganda de l’empresa Osborne.

2 comentaris:

  1. Tenia massa caspa.

    ResponElimina
  2. El radicalisme sempre és roí, ja siga d'esquerres o de dretes. Espere que les Forces i Cossos de Seguretat puguen identificar esta gentola i detindre-la.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.