divendres, 10 de novembre del 2017

Tavernes guarda un minut de silenci en memòria de la darrer víctima de la violència masclista



  
L’Ajuntament de Tavernes, representat per l’alcalde Jordi Joan, regidors, funcionaris i veïns han guardat un minut de silenci a la porta de la casa consistorial en memòria de l'última dona assassinada a Elda (Alacant) per la seua exparella a Elda.

Davant aquest nou cas, i els molts que hi ha hagut al llarg de l’any, cal que la societat en general i la vallera en particular done suport a les víctimes de la violència masclista i denuncie els agressors. Tots i totes hem d’estar al costat de les víctimes i demostrar que en la societat del segle XXI la violència contra les dones no és ben rebuda i que tots la rebutgem contundentment i indignadament i estem en contra d’aquells que es creuen amb el dret d'agredir les dones i assassinar-les.

En aquest senzill però emotiu acta, l’Ajuntament de Tavernes ha tingut un record per als familiars, amics i la gent que estimava Jèssica. La dona morta a Elda, i especialment per als seu fill de tres anys, testimoni involuntari dels fets ocorreguts quan sa mare va anar a per a l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.