divendres, 10 de novembre del 2017

La banda "Nuc" millor grup revelació 2017 dels Premis OVidi




La banda “Nuc” una formació integrada per musics de diferents pobles de la Safor-Valldigna entre els quals s’hi troba el valldignenc Deo Pellicer, el seu cantant, ha estat guardonada com a grup revelació de la dotzena edició dels Premis Ovidi 2017 que concedeix cada any el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en valencià. Els premis es van lliurar anit i han guardonat els  grups Zoo, Tardor i Smoking Souls, els grans triomfadors en emportar-se els guardons de millor disc de hip hop i electrònica, pop i rock.


Maria del Mar Bonet ha estat distingida amb el Premi a la Trajectòria i el Premi Suport a la música en valencià ha honrat la feina del segell Comboi Rècords, format per José Rivas i Carlos Carrasco.




Altres premis han estat els treballs 'Línies en el cel elèctric' de Mireia Vives i Borja Penalba com a millor disc de cançó d'autor, 'Flamencianes' de Josep Aparicio Apa com a repertori de folk més destacat, 'Humanité' de Candela Roots com a treball de mestissatge més reeixit, 'Patraix' de Tardor com a millor disc de pop, 'Cendra i or' d'Smoking Souls com a millor treball de rock i 'Raval' de Zoo com a millor disc de hip hop i electrònica.

Tal com hem dit, la banda saforenca-valldignenca “Nuc” ha rebut el guardó com a grup revelació, el disc 'Pròxima B' de Júlia el premi com a millor producció i/o arranjaments, 'Balconades' del disc 'Segona mà' de Tomàs de los Santos el guardó com a millor cançó i 'La mestra' del disc 'Raval' de Zoo el premi a la millor lletra.

Elaboració pròpia a partir del veredicte del jurat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.