dissabte, 22 d’octubre del 2016

Fotos de la "pantanà" del 82




Hem rebut al nostre correu unes interessants fotos sobre la pantanà del 82. Ens les ha enviades Joan Mifsud Ciscar, al qual des d'ací li agraïm de tot cor l'aportació. Es la persona que apareix en una de les fotografies.

Ens diu que estan preses les fotografies davant de la Cooperativa Sant Isidre, ja prop del pont sobre el ferrocarril, i de l'antiga Discoteca Lunik, l'actual saló La Font.

La primera foto és molt interessant perquè informa del llac en que es va convertir la zona costanera de Tavernes i del nivell assolit per l'aigua en La Partida, fixeu-vos-hi que només s'aprecien les parts altes dels arbres, i pensem estarà feta uns dies després del 21 d'octubre. Les altres ja són (en una hi ha la data del 3 de novembre) molt més posteriors i fins hi una que segurament estaria presa encara més tard, car es veuen els arbres tallats.

Recordem que molts arbres van morir pel temps que van estar anegats en l'aigua. En aquell temps hi havia moltes pereres a La Partida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.