dimarts, 27 d’octubre del 2015

Ahir va començat la Setmana Cultura per a la gent gran


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, van inaugurar ahir la Setmana Cultural dedicada a les persones majors de Tavernes. La inauguració va tindre lloc a la Casa de la Cultura on es va poder contemplar l'exposició de treballs manuals realitzats per diverses associacions de Tavernes així com una demostració de ball a càrrec de l’Associació d’Ames de Casa.

La Regidoria de Serveis Socials ha preparat un gran nombre de tallers, actuacions i activitats per aquesta setmana, entre les quals destaquen les competicions esportives.
L’alcalde, Jordi Joan, ha convidat tots els assistents a participar-hi i a gaudir de la variada oferta d’oci. A més, ha destacat que l’objectiu és homenatjar les persones grans i, per això, l’Ajuntament continuarà col·laborant perquè estos tipus d’iniciatives tinguen lloc.


Per a hui s’ha organitzat un campionat de petanca en el Parc dels Vents a les 15:30 hores. A més, demà dimecres, dia 28 a les 9:30 s’ha preparat una excursió al paratge de la Murta d’Alzira on una guia els oferirà una explicació del que veuran allí. El mateix dia, de vesprada, a les 16:30, hi haurà jocs populars en el Parc dels Vents, on els veïns podran acudir amb els seus néts i participar dels jocs junts. I, en acabar, podran gaudir d’un berenar saludable.

Per al dijous 29 s’han programat diverses activitats, com l’actuació de teatre “Maribel y Rufino, variedades a lo fino” a les 18 hores, i el concurs gastronòmic de dolços a les 19 hores. La cloenda de la Setmana Cultural i l’entrega de premis es farà a les 19:30, tot en el Centre Social Dolores Rojas, en el carrer de Gabriel Hernández, 51.

5 comentaris:

  1. Qui es la xica que presidix taula junt la regidora i alcalde?

    ResponElimina
  2. La Cotorra no ho sap que no diu res? Sembla mentida... tant d'endoll que diuen que té a la informació oficial municipal,amb gabinet de tornada i tot... va a ser veritat que són independents del poder!

    ResponElimina
  3. Ens agraden els comentaris com eixe. Perquè demostren el poc que alguns llegiu.
    Nosaltres el dia 23 publicarem com avançada i bastants dies abans dels fets

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/10/lajuntament-dedica-una-setmana-cultural.html

    Llástima que no mireu el positiu de la informació i que l'única preocupació siga criticar i tirar per terra la tasca dels demés.

    ResponElimina
  4. Qui es la xica que està sentada junt a l'alcalde i a la regidora?

    ResponElimina
  5. No sabem quin interés tens en persones que no són de l'àmbit polític.
    No el vam contestar a la primera i no ho anem a fer a la segona, però com que ací som bona gent i practiquem allò d'ensenyar a qui no sap i aquella dita xinesa que no li dones un peix per menjar, sinó que ensenya'l a pescar el donarem alguna pista: Té el mateix nom que una coneguda cançó de J.M. Serrat i és Tasoc i becària a Serveis Socials.
    Ara busca't la vida.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.