dimecres, 27 de novembre del 2013

RTVV pot tancar aquesta mitja nit

La publicació al DOCV d'avui (DOCV d'avui,  27 de novembre) de la llei de tancament de la RTVV, aprovada per la majoria absoluta del PP avui mateix a les Corts Valencianes, fa possible que aquesta nit, a les 00:00 hores, es tanquen la ràdio i la televisió valencianes tal i com determina la disposició final única: la aquesta llei entrarà en vigor l'endemà que es publique en el DOCV.
El Consell també pot a partir de demà dissoldre i extingir l'empresa RTVV SAU i nomenar la comissió liquidadora formada per tres membres i així dur a cap les actuacions establides.

El PSOE, EUPV i Compromís han manifestat que la majoria del PP ha liquidat un servei públic, essencial per a l'ús, la promoció i normalització lingüística del valencià. Ara, el govern valencià que presideix Alberto Fabra ha d'aprovar un expedient d'extinció d'ocupació de tota la plantilla, uns 1.660 treballadors, cessar els membres del Consell d'administració de RTVV i derogar la Llei de l'Estatut de RTVV.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.