dimecres, 24 d’octubre del 2012

Demà dijous hi ha col·lecta contra el càncer


Una imatge de la campanya de l'any passat, amb el donatiu de regidors de l'Ajuntament
Tavernes pot demà demostrar, una vegada més, l'esperit altruista i de col·laboració amb entitats que treballen pel bé general, com és el cas  demà amb l' Associació Espanyola contra el Càncer, igual que altres vegades ho ha fet col·laborant amb campanyes de Càritas o Creu Roja.

La Junta Local de Tavernes, entitat englobada en l’Associació Espanyola contra el Càncer, ho té tot a punt per a efectuar demà dijous una col·lecta que ha de servir per a recaptar uns fons que permeten els investigadors continuar lluitant contra la malaltia.

Les taules estaran ubicades en diferents punts de la ciutat, com ara la Plaça Major, el Passeig del País Valencià, la Gran Via Germanies, el carer del Dr. Fleming i davant l’ambulatori, entre les 9 i les 13 hores.

Els voluntaris i col·laboradors de la Junta Local contra el càncer hi participaran activament, juntament amb la seua presidenta, Encarnita Carrión. S'aprofitarà la circumstància que demà dijous és dia de mercat a la nostra ciutat.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.