dissabte, 24 de març del 2012

29M vaga general. Argumentari (i III)



Argument 5:  “Hi ha llibertat, cada u pot fer el que vulga. A més si faig vaga em descompten x euros, i no m’ho puc permetre.” 

Resposta: No hi ha llibertat perquè t’estan coaccionant amb una penalització econòmica. La llibertat és una altra cosa, no veure’t obligat a cedir als xantatges de govern i empresaris barata el sou d’un dia.

Argument 6:  “Hi ha llibertat, cada u pot fer el que vulga. En la meua empresa si fas vaga et miren malament i, per tant, si en faig, de segur que em trien a mi en compte d’elegir un altre company, si després s’ha de despatxar algú.”

Resposta:  No hi ha llibertat perquè t’estan coaccionant amb l’acomiadament. La llibertat és una altra cosa, no veure’t obligat a cedir als xantatges de govern i empresaris renunciant al teu dret constitucional a la vaga.

-

1 comentari:

  1. Esperem que tots els aspectes negatius que li adjudiqueu a la patronal (xantatges, coacció, despatxar, manca llibertat...) no se li ocurrisca al govern valler fer-ne cap ús al conflicte intern de l'Ajuntament. Per ara, sembla que les formes, raonaments i argumentaris no siguen els adequats per part de certs polítics, que coincideix que són els que tallen l'abadejo.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.