dimarts, 27 de desembre del 2011

Demà dimecres, dins del Festivern Cultural, es projecta el documental "Fuego sobre el Mármara"


 
La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acull demà dimecres 28 de desembre la projecció del documental Fuego sobre el Mármara, a les 19:30 hores.

L’argument d’este documental gira al voltant de l’anomenada Flotilla de la llibertat de Gaza, un grup de 8 embarcacions civils integrada per 750 activistes de drets humans i periodistes de més de 40 països, que el 29 de maig de 2010 emprengué un viatge rumb a la Franja de Gaza, amb l’objectiu principal de portar-hi unes 10 mil tones d’ajuda humanitària (aliments, medicines, joguets, materials de construcció, entre altres donacions) als civils d’esta regió, sotmesos a un bloqueig estricte per part d’Israel des de l’any 2007.

Un documental del periodista valencià resident a Caracas (Veneçuela), David Segarra.
-

1 comentari:

  1. REPITO LO DICHO EN EL APARTADO DE LA SAN SILVESTRE, que lo vuelvan a repetir, fué muy interesante el film en sí y sobre todo la charla posterior con el ponente, el cual ha estado en Palestina y ha vivido en directo lo que allí ocurre.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.