dilluns, 4 d’octubre del 2010

Avui, concentració a la Plaça Major per acomiadar Josep Escrivà

Avui a les 8 de la vesprada, com qualsevol primer dilluns de mes, hi ha ple. L'ajuntament segons ens diuen oferirà una placa, recordatori i reconeixement, a tota la tasca feta a Tavernes pel que és fill adoptiu de la ciutat, mossèn Josep Escrivà.
També sabem que hi ha la convocatòria de concentració a la Plaça Major per a tots aquells veïns i veïnes que vulguen sumar-se a aquest darrer acte d'acomiadament del que ha estat durant 17 anys el mossèn responsable de la parròquia de Sant Pere, i també de la Mare de Déu del Carme, que això s'oblida.

No cal ni dir que l'equip de La Cotorra dóna tot el recolzament als actes.


-

3 comentaris:

  1. Y perqué no s'accomiada a l'esglesía? O es que vol manar tambè al Ajuntament? Si el seu llòc es l'Esglesiam es on deu de estar y no en atres llocs.

    ResponElimina
  2. Ell no ha estat qui ha muntat això. Han estat els polítics o els governants els promotors. O és que penses que fins i tot, la placa que li han atorgat, se l'ha fet ell mateix? També ha estat una cosa espontània de part del poble què, en assabentar-se, han volgut estar presents.
    Ell no vol manar, ni mana de res. Si manara, pots estar ben segur/a que l'església d'aquest país no seria com és i possiblement els polítics o governants no serien els que són. Alguns teniu molt poca vergonya.

    ResponElimina
  3. Jo diria mala consciència.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.