dissabte, 5 d’octubre del 2024

Licitació dels programes "Major a casa" i "Menjar a casa"

  

 

L'Ajuntament de Tavernes ha publicat les bases de licitació dels programes "Major a casa" i "Menjar a casa"  durant un període de 2 anys. Tal com s' indica en les bases de licitació  "el programa "Major a casa" i "Menjar a casa" es troben instaurats al municipi des de l’any 2012 (govern de Compromís), amb  una  bona  acceptació  pel  col·lectiu  de  persones  majors  i  les  seues  famílies".

L'objectiu seria continuar uns programes que es plantegen com un recurs municipal de caràcter preventiu amb la finalitat d'evitar, en la mesura que siga possible, la institucionalització anticipada de les persones majors i, facilitar la permanència en el seu domicili i entorn familiar i social el major temps possible. A més, els programes contribueixen a millorar la seua salut, benestar i qualitat de vida, mitjançant la prestació de serveis bàsics al propi domicili.

La durada del contracte serà per a dos anys, i el cost màxim de l'oferta de les empreses per oferir els serveis serà:

- Major a casa: 91.282'40 euros (impostos inclosos)
- Menjar a casa: 240.911 euros (impostos inclosos) 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.