dimecres, 2 d’octubre del 2024

El treball de garbellar arena per a la Goleta...


La màquina de garbellar l'arena amuntegada en l'aparcament continua el seu treball. A poc a poc va garbellant els muntons d'arena que després s'aboquen a la Goleta, mentre els veïns que viuen als edificis dels voltant continuen escoltant/patint els sorolls de les màquines i dels camions que entren buits i ixen carregats d'arena. 

 

 Les fotografies ens ho mostren: la pala diposita l'arena bruta a la màquina (foto 1), els materials grans cauen a un costat (foto 2), mentre l'arena per damunt d'una cinta transportadora (foto 3) construeix nous muntons, ara nets, que els camions s'enduran camí de la Goleta. 

  


El veïnat també desitja  que no bufe vent de ponent perquè, com fa uns dies, alça l'arena, l'envola i els omple les terrasses i es filtra a més dins dels habitatges. I com ells diuen, porten així mesos i mesos, d'agranar terrasses i netejar pols dins de casa. 

Almenys, diuen, esperem que els problemes que han tingut i tenen des de fa mesos,  servesca per recuperar i pal·liar el problema de les nostres platges. 

Agraïm les fotografies enviades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.