divendres, 13 de setembre del 2024

L'actuació dels dos dj's Vicente Buitron i José Conca d'aquesta nit té un cost de 27.225 euros (impostos inclosos) segons la PCSP

 

Aquesta nit d'avui divendres 13 de setembre, i previ al concert de "La Oreja de Van Gogh", l'Ajuntament ha anunciat l'actuació a partir de les 21 hores i fins a les 23 hores del dj Vicente Buitron. Igualment i per a després de l'actuació de "La Oreja de Van Gogh" continuara la vetlada musical fins a la matinada amb els dos dj's Vicente Buitron i José Conca.
 
Segons informa la Plataforma de Contractes del Sector Públic (PCSP), el contracte per a la realització de l'actuació d'aquests dos dj's s'ha adjudicat a l'empresa "Excelsior Produccions SL" de València per un preu total de 27.225 euros, impostos inclosos. 
 
Quantitat que,  per als actes musicals d'avui a la nit, cal sumar als 72.600 euros (amb impostos inclosos)  que pagarà l'Ajuntament pel contracte amb l'empresa  "Trópico de Capricornio Ediciones SL" de Donostia-San Sebastià pel concert del grup "La Oreja de Van Gogh", sempre segons les informacions oficials de la PCSP. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.