dilluns, 9 de setembre del 2024

La Brigada Municipal disposarà d'un nou camió en uns mesos

 

La brigada municipal de la Regidoria de Serveis Públics que dirigeix el regidor José Enrique Cuñast disposarà en uns quants mesos- quatre màxim segons contracte-   d'un nou camió, gràcies a una inversió de 50.820 euros (impostos inclosos). "Comercial de Vehiculos Savher" ha estat l'empresa escollida per proveir aquest vehicle en haver presentat la millor oferta a l'Ajuntament.

El vehicle és dièsel, amb canvi automàtic de 6 marxes, i una cilindrada de 1898cc, potencia 123 CV i és dedicarà al transport de mercaderies, amb cabina no integrada en la resta de carrosseria i 3 places. A l'exterior hi haurà el logotip de l'Ajuntament en les dues portes i la secció. La seua capacitat de càrrega és un mínim de  1000 kg i capacitat del remolc de 3500 kg.

El camió sobre les 3'5 tones, disposarà de carrosseria i un basculant més plataforma elevadora i es dedicarà a les activitats pròpies de la brigada municipal i medi ambient. Entre les condicions que s'estableix en el contracte de compra  hi ha les habituals de garantia mínima 2 anys, equipament general (catifes de goma, triangles de senyalització d'avaria, jupetins reflectants..) sense oblidar les rodes de recanvi igual a les que du muntades de série, a més de documentació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.