dimarts, 24 de setembre del 2024

"Aper Ambient SL" executarà les obres de reurbanització del carrer Alacant per valor de 231412 euros

 

 

L'empresa  "Aper Ambient SL" ha estat l'adjudicatària del projecte de  reurbanització del carrer Alacant programada per la regidoria d'Obres que presideix Josep Llàcer, de Compromís. Les obres tenen un valor d'adjudicació de 231.412'50 euros, impostos inclosos, i es contemplen dins del Pla d'Inversions 2022-2023 de la Diputació.

Tres empreses van presentar la seua oferta per a unes obres que, segons el projecte, contempla la completa reurbanització del carrer Alacant amb millora d'aspectes bàsics com el proveïment d'aigua potable i la reforma de les voreres que esdevindran accessibles.

Tal com va subratllar Josep Llàcer en el procés de licitació, el project millorara la infraestructura de proveïment amb la substitució de l'actual xarxa d'aigua potable, de FC (Formigó Cel·lular) , per una altra de PE100 (polietilé d'alta densitat d'última generació) per a ús domèstic, i  s'emmallarà amb els carrers adjacents,  Mare de Déu dels Desemparats a l'oest i Mestre Serrano a l'est, i els carrers  Pintor Sorolla i Cid Campeador, al llarg del recorregut.

 

Les obres a executar són:

 - Reforma de les voreres amb la substitució de la solera, paviment i vorada.

-  Millora de la xarxa municipal d'aigua potable amb la substitució de canalitzacions actuals
per una altra de PE100 d'ús alimentari de 110 mm de diàmetre, eliminació de materials obsolets i correcció de deficiències de pressió en la xarxa.

- La modificació de voreres amb l'’objectiu de millorar les condicions d’accessibilitat i la millora de nova senyalització horitzontal i vertical en vies públiques. Adequació d'un recorregut accessible per als vianants amb  l'eliminació de barreres arquitectòniques formades per les voreres, escales i rampes.

- Instal·lació de doble tub de PVC per davall les voreres per a futures instal·lacions

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.