dimarts, 13 d’agost del 2024

Sempre hi ha un temps i moment per fer esport a les nostres muntanyes i conéixer millor la nostra Valldigna

 

La Valldigna és una zona privilegiada per a la pràctica d'esports com el senderisme, l'escalada i una gran varietat d'activitats d'aire lliure amb la muntanya com a protagonista. Així ho han entés Josep Emili Bononad i David Peiró que,  després de temps assumint les funcions de president i vicepresident de la UE Tavernes - amb una gran tasca esportiva i econòmica-  han trobat ara un refugi on omplir les seues inquietuds esportives en les muntanyes de Tavernes i la Valldigna.

 

 

I això, diuen, no vol dir que han abandonat o arraconat l'amor al futbol - fixeu-vos-hi en la samarreta, tot un compendi d'intencions- com tampoc han deixat de costat el València CF malgrat el patiment de les últimes temporades - Lim Go Home! - però ara, amb més  temps lliure, en dediquen una part per fer senderisme i conéixer les nostres muntanyes.

 

 

 

 

 I amb aquesta nova experiència, volen destacar, lloar i reconéixer la gran tasca del Centre Excursionista en favor dels esports de muntanya i per les actuacions com les de manteniment de sendes, senyalitzacions i l'impuls a la creació de vies ferrades, tan visitades per excursionistes i escaladors d'altres comarques. 

 

 

 

Bononad i Peiró, sempre amb ànima esportista, volen fer una crida al aficionats del U.E. Tavernes perquè s'animen a conéixer i a donar visibilitat al patrimoni natural  i històric existent a les muntanyes, com ara els Castellets, de vegades un gran desconegut. I a més a més, podran continuar practicant esport en la mesura de les possibilitats físiques de cadascú: el Centre Excursionista disposa de grups, en distintes edats, on poder practicar-ne. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.