dilluns, 12 d’agost del 2024

Jaume Grau i Carlos Espí, dos jugadors de Tavernes en equips amb aspiracions d'ascens

 

D'ací uns dies, torna la Lliga de futbol en les seues distintes categories estatals. El baló torna a rodar, si que realment ha parat algun dia aquest estiu. I comença la temporada per a dos jugadors del poble, pertanyents a equips que militen en la categoria de plata de l'anomenat "esport rei": Jaume Grau (dreta) i Carlos Espí (esquerra).

Jaume Grau Ciscar, de 27 anys, és jugador del Reial Saragossa, des del gener del 2022 i amb contracte fins juny del 2025. És jugador esquerrà i del mig de camp.

Carlos Espí Escrihuela, de 19 anys, és jugador del Llevant UD i té contracte fins el juny del 2027. És davanter centre, un bon golejador, i dretà.

Dos jugadors, en dos equips distints però amb una mateixa aspiració: l'ascens a la primera divisió, a l'actual Lliga EA Sports des de la segona divisió, Lliga Hipermotion, en la qual militen els dos equips. El primer partit entre ambdós equips serà el dia 22 de setembre, en el camp "La Romareda" de Saragossa.

Sort i l'ascens per als dos!

 

q LOo [10/8, 10:57] PEP MOBIL: . Sort per a ells.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.