dilluns, 5 d’agost del 2024

Informem del Calendari Laboral per a l'any 2025 al País Valencià

 

La Generalitat va aprovar divendres passat el decret pel qual es determina el calendari laboral aplicable en el País Valencià per a l'any 2025.

S'hi recullen 12 festes laborals amb caràcter retribuït i no recuperable: 1 i 6 de gener, 19 de març, 18 i 21 d'abril, 1 de maig, 15 d'agost, 9 d'octubre, 1 de novembre i 6, 8 i 25 de desembre. A més, el 24 de juny, Sant Joan, serà festa amb caràcter retribuït i recuperable.

D'aquesta manera, l'any vinent hi haurà tres ponts: a més de l'habitual de Divendres Sant i Dilluns de Pasqua, el dia de Reis és dilluns i el 15 d'agost és divendres. Hi haurà un festiu en diumenge, el 12 d'Octubre; i dos en dissabte, l'1 de novembre i el 6 de desembre.

El calendari es completa amb les festes que marca cada localitat, les quals determinaran dues festes de caràcter local, per arribar als 14 festius que indica l'Estatut dels Treballadors. En el cas de Tavernes com vam informar serà la vespra de Sant Josep i el dia Sant Vicent Ferrer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.