dimecres, 21 d’agost del 2024

Campanya contra els mosquits de la Regidoria de Serveis Públics

 

La regidoria de Serveis Públics de l'Ajuntament, que dirigeix el regidor de Compromís José Enrique Cuñat,  continua amb la campanya de tractament contra les plagues protagonitzades per mosquits, panderoles i demés insectes o bestioles, tant en el nucli urbà com en la platja.
 
 
 
El regidor José Enrique Cuñat ha confirmat que de fa uns dies els el treball de l'empresa contractada s'ha centrat en l'actuació contra els mosquits, i més després d'aquests dies de pluja que hem tingut que, encara que no ha estat molta pluja, si la suficient per a entollar aigua en els desaigües i clavegueram, uns bassals que encara que menuts són suficients per afavorir el desenvolupament del cicle del mosquit.
 
 
 
Així segons explicava el regidor de Compromís els operaris de l'empresa han recorregut  a peu els carrers del poble i la platja per revisa i comprovar si hi ha aigua embassada i dipositen un producte que evita que els ous facen eclosió i nasquen les larves que es transformaran en mosquits.
 
Aquesta tractament complementa altres lluites contra les plagues que du a cap la Regidoria de Serveis Públics contra les panderoles i rates, actuacions que es duen a cap durant tot l'any però s'intensifiquen les mesos de l'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.