dijous, 25 de juliol del 2024

RECORDA: AVUI divendres a les 22 hores representació de teatre valencià pel grup "Pep Meló" de la falla Cambro

 


Avui divendres, 26 de juliol, el grup de teatre "Pep Meló" de la falla Cambro representa les obres "Els merengues" i "Hi ha que tindre caràcter", a les 22h, a l’església Santa Maria de Valldigna de la platja de Tavernes.
 
La representació és de caràcter solidari i el 50% de la recaptació serà destinat as "Càritas Interparroquial". El preu de l'entrada és 5 euros.
 
Les dues obres a representar són una excel·lent mostra del teatre popular de principis del segle XX, caracteritzat per un to còmic o humorístic per tar de retratar costum de la societat valenciana d'aquell temps, moltes vegades amb ús dels girs lingüístics dels sectors més populars com llauradors, botiguers, etc.
 
"Els merengues" és un entremés de Vicent Montesinos Palomares que es va estrenar el 6 de febrer del 1917 en el Saló Novetats de València, mentre "Hi ha que tindre caràcter" és un sainet de Manuel Vicent Haro López estrenat a València el dia 1 de desembre del 1925 també al Saló Novetats.
 
Nota: hem adaptat el cartell anunciador al format de la pàgina per una millor visió. 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.