diumenge, 14 de juliol del 2024

L'Ajuntament destina 136.800 euros al lloguer de grups electrògens, cabines sanitàries i carpes, pèrgoles, cadires i taules

 

L'Ajuntament destinarà 136.800 euros dels fons municipals per al lloguer de grups electrògens, cabines sanitàries (higièniques), carpes, pèrgoles, cadires i taules a usar en actes públics i esdeveniments d'índole cultural, esportiva, festiva, etc. en la via pública.

La necessitat d’acudir al lloguer, la justifica l'Ajuntament dient que són esdeveniments que precisen d'una sèrie d'elements materials dels quals no sempre disposa l'Ajuntament. Aquesta necessitat de forma puntual, no periòdica, cal més durant els mesos estivals, quan es multiplica l'organització d'esdeveniments “de carrer” i  la contractació és per donar els serveis a la ciutadania de Tavernes i els seus visitants.

El contracte de lloguer s’estableix per un període comprés entre el dia 1 de juliol d’enguany i el 30 de juny del 2026, o siga dos anys i la possibilitat d’una prorroga total d'altres dos anys.

En total, la contractació s'ha dividit en tres lots, segons elements, adjudicats sempre sota la premissa de l'oferta de millor qualitat-preu.

1- Lloguer de grups electrògens.

S'ha adjudicat a l'empresa"Morillo Energy Rent SAU" per un import total de 24.800 euros, impostos inclosos

2 - Lloguer i neteja de cabines sanitàries (Serveis higiènics) 
 
S'ha adjudicat a l'empresa "Construcciones Modulares Cabisuar SA" per un import total de 60.000 euros, impostos inclosos

3- Lloguer de carpes, pèrgoles, cadires i taules

 S'ha adjudicat a l'empresa "Ruano organización SL" per un import total de 52.000 euros, impostos inclosos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.