dijous, 11 de juliol del 2024

Els festers del Crist de la Sang festegen el patró amb missa al Calvari i processó per la barriada

 

Els festers del Crist van celebrar un any més els actes que dediquen al Santíssim Crist de la Sang i que són de gran atractiu per a tota la barriada. La imatge del Crist, recentment restaurada, va estar exposada a la mirada dels fidels i veïns i veïnes perquè observaren el resultats del treball que ha servit per a millorar la imatge del nostre patró.



 Ahir pel matí, i seguint la tradició, es va celebrar el trasllat del Crist a l'ermita del Calvari, on es va celebrar la Santa Missa. A la vesprada, a partir de les 20 hores va tindre lloc la processó del Crist per la barriada, amb eixida des de l'ermita, per fer un recorregut pels carrers de la barriada.

 



Els actes que es dediquen al Crist continuen, amb un aspecte més festiu, demà divendres amb la revetlla on actuarà Nora la Cantaora i Vicente Torres a partir de les 23:30 hores en el Carrer Calvari, i es complementa el dissabte, dia 13, amb jocs infantils a les 12 hores en la placeta del Tio Julio i per la nit la revetla amb Pacífic Blue a les 23:30 hores al carrer Calvari.


 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.