dijous, 13 de juny del 2024

Tavernes celebra avui la XXIV Festa de l'Esport en la plaça Rafael Chirbes: 123 esportistes i 19 clubs nominats

 

La XXIV Festa de l'Esport, la cita anual de la Regidoria d’Esports de Tavernes amb els esportistes vallers, tindrà lloc aquest divendres a la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes a partir de les 20 hores de la vesprada. Un total de 19 clubs esportius i 123 esportistes rebran diverses distincions al llarg del que és l'acte que acomiada la temporada de competició esportiva. 

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, de Compromís ha comentat a les nostres preguntes que la Festa de l'Esport és un clàssic dins de les celebracions esportives i enguany arriba a la 24á edició. "Convidem a tota la ciutadania de Tavernes a unir-se a Festa de l’Esport per retre l’homenatge que es mereixen els nostres esportistes locals. Tavernes és una ciutat  referent en moltes disciplines esportives gràcies a l’esforç i dedicació del dia a dia de cadascuna de les i dels esportistes, tècnics, directius i pares. L’Ajuntament, com sempre ha fet i a través de la Regidoria d'Esport dóna suport, i en donarà sempre, als clubs en totes les activitats que organitzen”.

El regidor d'Esports Josep Llàcer

Els clubs i associacions que tenen esportistes nominats són els següents: Club Atletisme La Valldigna, Club de Pilota La Valldigna, Club Karate-Do Tavernes, Associació Amics del Cavall La Valldigna, Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, Club Ciclista La Valldigna, Tavernes Rugby Club, Club de Tenis Valldigna, Club Colombicultura La Valldignense, Club Bàsquet Tavernes, Club Hípico Pataco, Club Patinatge Tavernes de la Valldigna, Club Atletisme i Natació, Club Halterofilia Tavernes, Penya 04 Ferracost, Gimnasia Ritmica La Valldigna, Athletic La Vall, UE Tavernes i Penya Alpesa.
 
 
 
L'escenari de la Festa de l'Esport en una passada edició
 
 

Nominacions honorífiques

Club Bàsquet Tavernes. Equip Masculí Benjamí 2015. Campió lliga categoria n3

Club Bàsquet Tavernes. Equip Aleví femení. Campiones de Lliga categoria n2 i campiones de preferent.

Club Bàsquet Tavernes. Equip Cadet Femení. Campiones del grup N2 i campiones autonòmiques 2º Zona
 
Club Bàsquet Tavernes. Equip Júnior femení. Campiones de lliga primera categoria i subcampiones de la Copa Júnior de Preferent.


Nominacions especials

Haltera Gisela Ruano Herreros del Club Halterofília Tavernes.
 
Campiona autonòmica  en categoria sub15 i sub17; 5ª en el Campionat d’Espanya sub17  celebrat a Gijón en el 2023, 4ª classificada en el Campionat d’Espanya celebrat a Canàries obtenint plaça per al campionat d’Europa que se celebra a Grècia.

Futbolista Carlos Espí Escrihuela

 Format en els equips base de l’U.E. Tavernes , des de prebenjamí fins a cadet, després juga en l’Alzira i passà al Levante UD on s’ha proclamat campió de lliga de Divisió d'Honor (màxim golejador) i enguany ha debutat en la selecció espanyola sub19 i el primer equip del Levante. 

Atleta Vicent Ferreres.

Atleta que va iniciar la seua trajectòria en el Club Atletisme la Valldigna, actualment forma part del Club Atletisme València. Destaca a  nivell autonòmic en proves combinades i salt de longitud on s'ha proclamat molts anys finalista i campió autonòmic. Enguany s’ha proclamat  campió d'Espanya de salt de longitud.

Germans Ximo i Pere Torres Fillol  

Han participat en nombrosos campionats representant al Club d'Atletisme Valldigna. Actualment competeixen a nivell de Màster amb bons resultats, com el 3r lloc autonòmic en 400 m.  de Ximo i el 3r lloc en 1500 m  a nivell autonòmic  de Pere. Enguany ja han aconseguit la mínima per al Campionat d’Espanya. 

 Penya 04 Ferracost 

Associació sense ànim de lucre fundada en el 2004 i que celebra el 20 aniversari. Han aconseguit diversos Campionats Afes en la màxima categoria i enguany, després de vèncer en l'AFE de la zona Safor, s'han proclamat campions d'Espanya.

Farmacia Vidal

Empresa que ofereix la seua col·laboració desinteressada i d'esponsor en les activitats esportives i els campionats que organitza l’Ajuntament de Tavernes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.