diumenge, 9 de juny del 2024

La visita als "Ullals" ha servit per clausurar les activitats del programa "Tavernes Camina"

 

Els homes i dones participants  en el programa "Tavernes Camina" han acomiadat les activitats d'enguany amb una visita als "Ullals" de "Las Cinco Hermanas". Després hi ha hagut un dinar de germanor amb els monitors i responsables d'una activitat que s'ha desenvolupat en la nostra ciutat des de la passada tardor.

 

 

Els i les assistents a la passejada  pogueren gaudir d'un dia amb un bon oratge i arribar a un dels paratges emblemàtics del nostre terme municipal, un lloc on s'han fet la foto de família que il·lustra la notícia, així com la foto en l'escalinata del restaurant del dinar.

El programa "Tavernes Camina" es va iniciar en la passada legislatura i ha continuat en aquesta tots els dilluns i divendres organitzada pel Centre de Salut amb la col·laboració de les regidories de Sanitat i la d'Esport, i comptant amb a coordinació i recolzament del Departament de Salut de Gandia.
 
 
 
 
 
 
L’objectiu del programa és reactivar i animar a la població vallera en la pràctica de l'activitat física i seguir una hàbits saludables que reduesquen el risc de patir greus malalties. Les activitats programades a "Tavernes Camina" s’adapten perfectament a les accions i objectius de "Xarxa Salut", a la qual pertany Tavernes i s'afavoreixen per la circumstància que Tavernes disposa en el seu terme municipals de rutes rutes i sendes que faciliten la pràctica esportiva a l’aire lliure.
 
El nostre agraïment per les fotos i informació rebuda

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.