dimecres, 19 de juny del 2024

El "Seminari de Mestres d'Educació Física" de Tavernes ha organitzat un triatló i una xerrada de Leyre Ortí, subcampiona d'Europa, 6a del món i medalla d'Or en relleus d'Europa en natació adaptada.

 

Organitzat pel "Seminari de Mestres d'Educació Física" (VALLDEF) s'han celebrat diverses activitats esportives coincidint amb l'acabament de les classes i les proves esportives. En primer lloc cal indicar la celebració del triatló ( natació, bicicleta i atletisme) en la zona del voltant de la piscina d'estiu municipal amb la participació dels cursos de 6é de primaria de tots els centres educatius de Tavernes de la Valldigna.
 
 
 
 
 
Les proves van estar seguides amb gran atenció pel regidor d'Esports, Josep LLàcer, la regidora d'Educació, Encar Mifsud, i el regidor de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, tots ells de Compromís, que van estar animant els xiquets i les xiquetes.
 
VALLDEF va organitzar després en el pavelló Carles Pellicer un acte amb protagonisme de Leyre Ortí, subcampiona d'Europa, 6a del món i medalla d'Or en relleus d'Europa en natació adaptada. L'atleta va donar una xerrada als xiquets i xiquetes de 3r curs de Tavernes i va respondre les seues preguntes.







Josep Llàcer, regidor d'Esports, va lliurar un detall a la nadadora i li ha agraït la visita a Tavernes i més que rés la xerrada compartida amb els menuts.
 
La jornada va acabar amb una exhibició de Colpbol a càrrec de la Fundació Integra Valldigna.  En finalitzar el partits, totes i tots els participant van rebre un guardó de mans de  Leyre Ortí i del regidor Josep Llàcer.
 
Remés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.