dimecres, 12 de juny del 2024

"El Grup de Teatre de la Gent Gran" acomiada la temporada amb un sopar de germanor i agraïments a Tomàs i Mollà

 

El "Grup de Teatre de la Gent Gran" ha celebrat la fi de la seua activitat, primer reunint-se a la Casa de la Cultura per visionar la representació de l'obra "Bienvenido Mr Marshall" que han posat en escena aquests passats dies amb gran èxit, i després amb un sopar d'entrepà al Musical.

Jose Tomás i Josep Mollà, els dos components de "Trencadís" que han estat el director i autor del text adaptat de l'obra, han rebut uns obsequis dels components de la companyia, han tingut paraules d'agraïment - que han estat mútues, directors i actors,  per la gran feina realitzada per totes i tots-  i s'han encoratjat a continuar en aquesta línia de treball, tan positiva, profitosa i agradosa per a tots.

 

 

 I com no hi ha hagut el fi de festa, amb molta animació, s'han cantat les cançons de l'obra, s'ha ballar, s'han contat acudits... en resum una festa de germanor i harmonia que reafirma els llaços d'amistat i la convivència de tots els implicats.

 

 

Ara només cal que agafen renovades forces i que prompte - tot i que sabem que és una tasca de temps i esforç- ens tornen a obsequiar a tot Tavernes amb una altra representació. Ho esperem.

El nostre agraïment per les fotos i informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.