dijous, 2 de maig del 2024

L'avinguda de la Marina, en la platja, ja compta amb noves lluminàries més eficicients i de menor consum

L'avinguda de la Marina, en la platja de Tavernes, ja disposa de les noves lluminàries després del canvi de les antigues per unes modernes, una actuació que s'ha pogut efectuar gràcies a la subvenció que l'anterior govern, amb alcaldia de Compromís, va aconseguir de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial).

 

 

El projecte l'executa l'empresa de Simat Electromat Energia, S.L., que va ser l'adjudicatària del programa de substitució de l'enllumenat de la zona sud de la platja (sectors 1-2-3).  L'obra executada gràcies a la subvenció de l'IVACE suposa una inversió total, segons contracte, de 137.840'70 euros, impostos inclosos.

 

 

 En total el programa efectuarà la substitució de 283 punts de la il·luminació pública, un canvi que té com a objectiu millorar l'eficiència energètica de l'enllumenat, una reducció del consum d'energia,  millora de la il·luminació i reducció de les emissions de CO2 llançades a l'atmosfera, preservant així el medi ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.