divendres, 17 de maig del 2024

La campanya "Ruta 2024 en Valencià" de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua arriba el dimarts a Tavernes.

 

La campanya "En Valencià" que organitza l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) arriba el pròxim dimarts, dia 21, al Passeig del País Valencià de Tavernes, dins del seu recorregut per 26 localitats valencianes amb l'objectiu de  fomentar l’ús del valencià.

L'activitat a Tavernes està anunciada entre les 16 i les 19 hores de la vesprada, amb diverses i múltiples activitats, divertides i engrescadores, per a tot tipus de públic, que permeten als participants demostrar els seus coneixements amb jocs de sopes de lletres, de buscar gentilicis i topònims valencians amb les "Paraules amb imant", afrontar el repte de superar la roda del "Passa paraula" i mostrar la seua perícia amb "Les paraules", en una disputada partida d’Scrabble en un tauler gegant disposat en terra. 

A més a més, la ciutadania i els escolars podran escoltar el rap "Comença", interpretat per Aina Koda, una iniciativa de l’AVL per a animar la joventut a parlar en valencià.

La campanya "En valencià" de l'AVL compta amb la col·laboració de l'Ajuntament.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.