dijous, 25 d’abril del 2024

L'entorn del rellotge de sol de l'Avinguda de la Marina millora amb el canvi de les lluminàries

 

L'entorn del rellotge de sol instal·lat en el centre de l'Avinguda de la Marina millora amb el canvi dels quatre punts de llum que l'envoltaven per uns altres més moderns i més eficients. Els anteriors, a banda de fer poca llum, gastaven molta electricitat.

El canvi s'emmarca dins del treball que du a cap l'empresa Electromat Energia, S.L., de Simat, adjudicatària del programa de substitució de l'enllumenat de la zona sud de la platja (sectors 1-2-3).  L'obra suposa una inversió total segons contracte de 137.840'70 euros, impostos inclosos, i s'ha pogut executar gràcies a la subvenció de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) que va aconseguir el govern de Compromís en la passada legislatura .

 

Els 4 punts de llum formen part dels  283 punts de la il·luminació pública que s'està renovant amb l'objectiu d'aconseguir millorar l'eficiència energètica de l'enllumenat, una reducció del consum d'energia,  millora de la il·luminació i reducció de les emissions de CO2 llançades a l'atmosfera, preservant així el medi ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.