dilluns, 4 de març del 2024

El camí de l'Albelló presenta un nou aspecte després del treball d'asfaltatge i millora

 

  

Segueixen els treballs d'asfaltatge dels camins rurals segons el programa que l'Ajuntament va aprovar en el mes d'abril del 2023 i que en conjunt representa una inversió de  225.263 euros, impostos inclosos,  que executa l'empresa "Guerola Áridos i Hormigones SL".

 

 
 
 
 
L'actuació proposada pel regidor d'Agricultura d'aleshores, Emili Enguix, va ser aprovada en la passada legislatura pel govern de Compromís es paga amb els fons procedents del romanent de tresoreria del pressupost del 2022.
 
 
 
Les fotografies que ara publiquem permeten observar el treball realitzat en el camí de l'Albello, una de les vies més transitades i fonamentals per la seua proximitat al casc urbà.
 
 
En total els camins que gaudiran de treballs d'asfaltatge són Albelló, Riu Vaca, Massalalí, Bidons, Garrofero, Magraner, Séquia Mare, de l'Arena, entrada del General i camí de la Granata.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.