dimecres, 21 de febrer del 2024

El Centre Excursionista celebra el diumenge, dia 25, el "Trail de les Creus"

 

El Centre Excursionista organitza el pròxim diumenge, dia 25 de febrer, el "Trail de les Creus" amb un total de tres proves i recorregut pels paratges més emblemàtics de Tavernes i la Valldigna.

Les proves són el Trail de 22 km. i 1.250 metres de desnivell positiu (D+), el Sprintrail de 12 km i 610 m. D+ i la Marxa de 10 Km. i 590 m. de D+, amb recorregut en l'itinerari per la muntanya de Les Creus,  els Amoladors, la Sangonera, els vessants nord de Les Creus, el Raco Joana i el Massalari.

En total hi participen 620 persones inscrites en les tres proves i 150 voluntaris, que estaran en tot el recorregut atenent els quatre avituallaments en muntanya i la població, els controls, així com altres voluntaris en els encreuament del casc urbà 

L'eixida i la meta s'ha establit al Passeig del País Valencià. Els horaris d'eixida són distints segons la prova: el Trail a les 8'30 hores del matí, el Sprintrail a les 9 hores i la Marxa a les 9'05 hores.

L'edició d'enguany del Trail compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local i diverses empreses. Així mateix l'organització disposarà de dues ambulàncies, un metge i un ATS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.