dilluns, 11 de setembre del 2023

Suite "Arrels del Poble". Tres vídeos, un per cadascuna de les parts de la suite

 

El concert extraordinari de Festes del Poble 2023, com ja hem publicat, va estrenar la suite “Arrels del Poble”, en tres parts, i basada en temes populars de Tavernes arreplegat pel fill predilecte de Tavernes Antonio Chover Salom en el seu llibre "Canciones, danzas y pregones de Tabernes de Valldigna" editat per Institut de Musicologia de la Institució Alfons el Magnànim de la Diputació de València en 1951 dins de la col·lecció "Cuadernos de Música Folklórica Valenciana" (Volum 4-5).

El  director de la banda de la SIUM, Carlos Sancho, ha arranjat i creat les partitures per als instruments de banda i cor de les tres parts que podem escoltar a continuació. En estar gravades entre el públic, no tenen la qualitat d'imatge i so que nosaltres desitjaríem, però pensem són una bona mostra per  conéixer el treball dut a cap, i que posa en valor les nostres arrels musicals. 

Escoltem per tant la cançó de bressol "Canta la mare",  "La Dansa del Vetlatori"  i "La Barraca".

 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.