divendres, 11 d’agost del 2023

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS: La cantant de fado Beatriz Felício i Vibrant Duo actuen el divendres, dia 11, al llac de la Goleta

 

El festival Sete Sois Sete Luas presenta divendres, 11 d’agost, en el parc del Llac de la Goleta i a partir de les 22:30 hores, l'actuació de la cantant de fado Beatriz Felício i Vibrant Duo,  grup format per Aida Alonso Mateu i Fran Mifsud Vercher, guitarrista de Tavernes.

Beatriz Felicio, nascuda a Lisboa, és considerada com un talent en el panorama del fado amb un ampli repertori. És coneguda per haver participat en diversos concursos i programes de televisió a Portugal, així com en el Concurs Nacional de Fado.

Empezo a cantar als 7 anys i a les cases de fado, a les quals un any després va començar a assistir, va rebre l'ensenyament de fado dels seus majors i va triar als seus grans referents: Amália Rodrigues, Fernanda Maria, Teresa Tarouca, Lucília do Carmo, Ana Moura i Carminho. Va participar en alguns programes de televisió com “Uma Canção Per a Tu” en 2011, “Gran Prix de Fado” i “The Voice Portugal” en 2015, i en 2017 en el “Festival dona Canção”.

Canta amb la frescor d'una veu jove i, amb un peu en la tradició, crea una identitat única que és només seua! En ella s'arrela i encarna el futur pròxim del gran fado.

 Podeu escoltar-la a "Fado Amora"  https://www.youtube.com/watch?v=HOIRAKT304I

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.