dimecres, 15 de març del 2023

L'Escola d'Adults Bolomor crema la seua falla

 

 A primeres hores d'aquesta nit, de dimecres,  una nit en cert aspecte amb molt bon oratge,  ha tingut lloc la “crema” de la falla elaborada pels alumnes de l'Escola d'Adults "Bolomor". El monument, com ve essent habitual, s'havia plantat a la plaça de l’escriptor Rafel Girbes, davant la Casa de la Cultura, i al final de la vesprada abans de fer-se fosc ha anat reunint una gran quantitat de veïns i veïnes, majorment alumnes de l'escola i familiar.  El període preelectoral en que ens trobem també s'ha fet notar i molts candidats a futurs regidors de la pròxima corporació han acudit a l’acte. 

 

 





 
La disparada de un castell de focs d'artifici ha donat lloc a l'acte de la crema, que ha continuat amb l'encesa de la falla per una traca, talment com marquen els canons. La falla ha cremat molt bé, i la intervenció dels membres de Protecció Civil ha servit perquè el canó d'aigua servira per manejar el foc i fer fàcil la crema, sense problemes. 
 
 
 
 




En acabar, l'Escola d'Adults ha servit un refrigeri a tots els assistents en el vestíbul de la Casa de la Cultura amb el tast de xocolate i bunyols.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.