dijous, 16 de març del 2023

L'Ajuntament presenta el còmic "Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda" dirigida als alumnes dels centres educatius



L'Ajuntament ha través de les regidories d'Educació i Promoció Lingüística han presentat aprofitant el "Dia de la Valldigna" el còmic "Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda"dirigit a l'alumnat dels centres educatius vallers. La pròxima setmana es farà la presentació del còmic a la ciutadania vallera.
 
El còmic és un monogràfic amb divertides historietes il·lustrades que repassen la història, tradicions, cultura i patrimoni del nostre poble.
 
 
 
 
Les regidories d'Educació i Promoció Lingüística, presidides per  Fina Vercher i Angela Llinares, de Compromís han impulsat el còmic junt a l'editorial "Camacuc" i la col·laboració especial i els coneixements històrics dels cronistes oficials de Tavernes, Encarna Sansaloni i Pep Ciscar.
 
La regidora d'Educació, Fina Vercher, i la de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, han destacat que "el còmic és una magnífica eina per a donar a conéixer la història de Tavernes de forma divertida i promoure la lectura en valencià entre els i les jóvens".
 
 
 
Cal indicar que dins de la mateixa iniciativa, s'han elaborat també còmics per la diversitat sexual i contra l'assetjament escolar, amb la finalitat que el professorat tinga nou material didàctic per a ampliar el treball de conscienciació en les aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.