divendres, 31 de març del 2023

Josep Llàcer comprova com els esculls són una bona solució per a les platges dins les activitats del Programa Europeu "Peer Learnig"



La solució d'esculls en la costa per protegir les nostres platges, que Compromís des del govern de Tavernes fa anys que proposa a la Demarcació de Costes i al Ministeri de Transició Ecològica sense obtindre cap resposta positiva,  és la solució aplicada a la platja de Pescara (Itàlia) amb excel·lents resultats, com podeu vore a les dues fotografies en distints llocs.
 
El regidor d'Urbanisme i candidat de Compromís a l'alcaldia, Josep Llàcer,  participa en el Programa Peer Learning", una iniciativa europea d'intercanvi d'experiències i aprenentatge entre Ajuntaments de la Unió Europea per aplicar les polítiques ambientals dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de la Unió Europea, entre els quals hi ha l'adopció de mesures per a l'atenuació del canvi climàtic.
 
 
Les platges de Pescara patien (en passat) els mateixos problemes que patim a Tavernes i han aplicat el sistema d'esculls que l'Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica de València han proposat al govern del PSOE i que el govern de Madrid ha rebutjat a través del Ministeri de Transició Ecològica i la Demarcació de Costes.
 
Al video, podeu escoltar les explicacions de Josep Llàcer, sobre el resultat de la mesura.
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.