dimecres, 29 de març del 2023

El concert "La Valldigna canta" recapta 1.955 euros per a Caritas de Turquia i Síria, nacions afectades pel terratrèmol

 


El recital "La Valldigna canta" ha aconseguit recaptar un total de 1.955 euros que seran destinats a les Càritas de Turquia i Síria, els dos països que han estat recentment molt afectats per un  terratrèmol. L'auditori de la Casa de la Cultura es va quedar menut davant la gran afluència d'assistents de tota la Valldigna, que ha demostrat una vegada més la seua solidaritat.

El concert, a més del valor solidari de la Valldigna, va tindre com al·licient el ser la primera vegada que cantaven juntes en un concert totes les corals existents a la nostra comarca, al temps que era també la primera actuació en públic de la recent constituïda coral de Benifairó.

La iniciativa de celebrar aquest concert conjunt i el seu objectiu solidari va ser del Cor de Cambra "Quinze de març" i va ser respost de manera unànime per la resta de cors de la Valldigna que van oferir un concert memorable, i que va alçar forts aplaudiments durant tota la durada del concert.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.