divendres, 20 de gener del 2023

Tavernes presenta a FITUR una mostra de nova cuina elaborada a partir d'ingredients tradicionals vallers

 

Tavernes va oferir mitjançant la tècnica de "Showcooking" una mostra de la nostra gastronomia, en aquest cas bastant novedosa, en oferir a la vista de tot el món l'elaboració d'un "arròs amb aroma de taronja", duta a cap des dels responsables del restaurant "San Bernardo" de la platja.

Una elaboració vistosa i seguida amb atenció pel públic en tot el procés d'elaboració, des del sofregit inicial, fins afegir la taronja perquè infussione amb el brou de la cuita de l'arròs. Una mostra de la nova cuina que pot oferir Tavernes, una nova cuina en la concepció de l'elaboració però casolana si pensem que és a partir d'ingredients tant tradicionals a Tavernes com l'arròs i la taronja. Una demostració de com Tavernes pot oferir cuina moderna, de qualitat, elaborada amb estima i que potencia i posa més en valor ingredients de casa nostra.

En el transcurs del mateix acte, es va oferir una mostra de la rebosteria vallera amb innovació: els pastissets i la coca elaborada amb taronja de Tavernes, en aquest cas elaborada per les mestresses de casa Teresa Talens i Pepa Palomares.

Us oferim unes imatges del procés d'elaboració de l'arròs melos:

 

 

 





 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.