dilluns, 5 de desembre del 2022

Cal que el PP faça bona memòria abans de parlar sobre les nostres platges....


 
Ho venim dient i publicant des del 2011: Compromís any rere any ha presentat esmenes  als pressupostos de l’Estat en el Congrés de Diputats. L'exigència: més inversions, algunes per valor de 200 milions, per a la regeneració de la costa entre El Brosquil i Oliva. 

Parlem del temps del govern de M.Rajoy i aquestes propostes sempre foren votades en contra pel Grup del PP en el Congrés de Madrid, diputats valencians inclosos. I els darrers anys, diputats de Ciudadanos també en contra, en recolzar els pressupostos del PP. 

Les demandes de Compromís s'unien a les peticions del govern de Tavernes, en les desenes de reunions amb Costes a València, i també d'altres a Madrid amb els responsables del govern del PP, per intentar vies de solució als problemes de les costes valleres.  Unes demandes i exigències que cal recordar, han continuat aquests darrers anys amb el govern del PSOE i  sempre sense respostes  positives.



El PP de Tavernes no va recolzar la concentració de Tavernes davant Delegació de Govern exigint solucions

Ho hem dit i publicat: fins al 2018 el PP de Tavernes no havia mogut un dit, no havia reivindicat solucions per a les nostres platges mentre governava M. Rajoy. Anys de silenci absolut, any rere any, cap proposta, cap moció en els plenaris i cap gestió davant el seu govern, el del PP de Madrid. Fins arribar a l'extrem de no fer acte de presència, ni recolzar la concentració davant la Delegació del Govern a València – presidida pel gandià Juan Carlos Moragues- on s’exigien solucions per a la Goleta.

 
 

Podem semblar imatges d'avui, però no... són del 2015!!! On estaven les solucions que ara reclama el PP?


 A Madrid governava el seu partit, i per al PP de Tavernes era més important callar i no denunciar. Per a ells, els interessos de Tavernes eren secundaris,  tot i la promesa de defensar-los quan feren possessió de l'acta de regidors. El partit sempre era més important, estava per damunt dels interessos i de les solucions dels problemes de Tavernes.
 
No anem a negar ni a discutir el dret que tenen a criticar ara, quan no governen a Madrid, però no per això anem a deixar de denunciar l'actuació hipòcrita i manipuladora del PP de Tavernes i la seua portaveu, que ara, s'atreveix a manifestar en LP que el govern actual de Tavernes  no exigeix les solucions esperades. Aquestes paraules, en allò que impliquen Compromís, en l'alcaldia vallera des del 2011, ella i el seu partit saben que és fals.
 
 
Any 2016. El delegat del govern Juan Carlos Moragues (PP) anuncia una nova reposició d'arena. Però mai van parlar de solucions definitives.
 
 
La portaveu sap i coneix perfectament les gestions, les reunions a València, les preguntes parlamentaries i preguntes al Senat al voltant de la problemàtica de les platges de Tavermes fetes per Compromís. I coneix les respostes, també les que va donar el govern de M.Rajoy. Ací, en aquestes pàgines, les hem publicades i republicades. ¿Per què menteix i tergiversa la realitat?
 
 Afirma la portaveu del PP en LP que "Sólo en la costa de Valencia a Denia ya necesitamos en este año 20 millones de euros para poder ejecutar las obras que frenen la regresión, como pide el grupo popular...". Mira per on!. El grup popular en el Congrés, que votava sempre NO, fins a 8 anys seguits el NO, ara que no governa exigeix al Govern una quantitat quan ells mai no en volgueren consignar cap en els Pressupostos Generals de l'Estat.  La manipulació i la tergiversació continuada dels fets!!!
 
 
Imatge de la Goleta del 2014: Què feia el PP en el govern de Madrid per Tavernes?
 
 

Per molt que vulga la portaveu del PP els vallers i valleres no oblidem que el govern de M.Rajoy no va destinar mai ni un euro per a les solucions definitives de les platges de Tavernes - ni de la Safor- , i  també com va perjudicar Tavernes eliminant el projecte de canalització del Vaca, la permeabilització de l'AP7 o suprimint la subestació del Golfo del Pla Elèctric Nacional, entre altres.

Totalment d'acord que les platges de Tavernes necessiten solucions. Però no de ara, ja fa anys i anys. Ja les necessitaven quan el seu grup en el Congrés les votava sempre NO en esl pressupostos de l'Estat, mentre s'anava agreujant la situació de la platja any rere any. Potser si el seu partit hagués posat en pràctica les millores que ara demana al govern de l'estat actual - que tampoc s'apressa massa- , no estaríem (millor patiríem) en la situació actual.

 

 

Any 2016: ¿On estava el govern de M. Rajoy quan la Goleta es quedava sense arena?

  

Sí, ho sabem. Tot el que acabem de dir no es nou; ja s'ha dit. Però ens veiem en l'obligació de repetir-ho, de posar els punts damunt les ies, perquè no acceptem les manipulacions del PP dels fets que vénen passant fa anys, principalment des del 2011 fins ara. I menys que es practique allò que "una mentida repetida mil vegades, al final és la veritat".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.