dimarts, 1 de novembre del 2022

La SIUM de Tavernes recupera la figura de "mussa" i estableix per primera vegada la de "musso"


La Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes, després d'haver passat 25 anys des que es va eliminar, recobra enguany i en vistes a la celebració de Santa Cecília aquest mes de novembre la figura de la "mussa" i estableix també per primera vegada la figura de "musso", amb la tasca en concret de representar i ser la veu dels músics en els actes oficials on es convide a la societat. 

Com diu el propi facebook de la societat "en l'actualitat la mussa (i el musso) és el figurant de la festa i de la música, és a dir, de tots els membres de la Societat Musical. El seu paper es basa en la representació de la Societat". I afig "la nostra Societat ha decidit incorporar la figura de musso per reflectir els sentiments i les emocions de tots i totes".

La mussa és Anna Cantus i el musso Andrés Gutiérrez, ambdós músics de la societat on estudien percussió i clarinet respectivament. La presentació es farà en el concert que la societat oferira amb ocasió de la celebració de Santa Cecília el 20 de novembre.  

Segons el facebook de la societat

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.