dijous, 6 d’octubre del 2022

L'alumnat de jardineria del Taller d'Ocupació millora els espais enjardinats del CEIP Alfàndec


L’alumnat del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes IV" ha continuat aquest darrers dies amb les seus actuacions i tasques en els centres educatius de Tavernes per tal de millorar els espais educatius i d’aprenentatge de les xiquetes i els xiquets de Tavernes.

L’alumnat de l’especialitat de Jardineria del taller ha treballat últimament en el CEIP Alfàndec on ha dut a cap una actuació de millora del jardí d'aquest centre escolar.

 

Els treballs realitzats han comprés una neteja de l’espai i una poda dels arbres i arbusts, al temps que s’ha escampat adob i s’ha instal·lat un sistema de reg, han col·locat tèxtil antiherba i pedres per tal de formar una rocalla. Tot aquest treball ha estat complementat amb la plantació d'espècies vegetals, la majoria de producció pròpia al viver del taller. 
 
 
 

Quan estiga completada aquesta actuació, l’alumnat, el professorat i els pares i les mares podran gaudir d’un nou espai verd al centre.

Elaboració a partir del web del Taller d'Ocupació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.