dijous, 29 de setembre del 2022

Ara sí: el cartell oficial i definitiu dels actes per al "9 d'Octubre", diada del País Valencià, i no el de la filtració no oficial d'ahir


L'Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer avui el cartell i programació oficial per als actes programats per al dia "9 d'Octubre", data que commemora i festeja la diada del País Valencià.

La publicació del cartell oficial per banda de l'Ajuntament representa pocs canvis respecte al que ahir es va filtrar en xarxes anunciant la programació. De fet, els canvis que hi ha són pocs, afegir "amateur" per a les partides de pilota del Club de Pilota, la inclusió de les inscripcions als tallers Bolomor i afegir les creus a la muntanya de les Creus i canviar fons.

El cartell que ara publiquem és ja el definitu i oficial, i conté actes culturals, festius i institucionals i bastant interessants per als dies al voltant del 9 d'octubre i eixe dia mateix.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.