divendres, 16 de setembre del 2022

Els vallerets i valleretes celebraren ahir el seu "Ball de Disfresses" amb bona participació i gran animació

 
 
Ahir va tindre lloc  el "Ball de Disfresses" infantil a la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes, amb una gran animació general i molt bona participació dels vallerets i de les valleretes i gran presència dels pares en la festa.
 


 
La festa va estar amenitzada per les cançons i actuacions dels components del grup "La Factoria dels Sons" amb l'espectacle "Un munt de cançons", que va distraure, divertir i fer ballar els menuts i menudes. Un any més, els més menuts i més menudes van gaudir d'una festa específica, on cal destacar i valorar la gran varietat de disfresses que portaven així com l'expressió d'alegria dels seus rostres.
 
 
 
 
 
També hi va participar la secció infantil dels "Grups de Balls Populars" que interpretaren diverses peces del seu repertori en la plaça una vegada acabada l'ofrena a la Mare de Déu de Lorda i el tradicional passacarrer per la ciutat.

 
 



Elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.