divendres, 8 de juliol del 2022

RECORDEM: Avui divendres se celebra la "5a Trobada Solidària" a partir de les 20 hores de la vesprada.

 

 

Tavernes... sempre en positiu.

 
Recordem que avui divendres, 8 de juliol, l’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials i comptant amb la col·laboració del Mercat Municipal, l’Associació de Comerciats de Tavernes i Caixa Popular organitza a partir de les 20 hores de la vesprada-nit la "5a Trobada Solidària".
 
La trobada tindrà lloc en la zona esportiva del Parc del Nord en la platja de la Goleta i inicialment amb la participació de diferents associacions del teixit associatiu valler i entitats sense ànim de lucre per a donar a conéixer l’esforç i treball social que realitzen durant tot l’any.

A partir de les 21.30 hores hi haurà actuacions musicals amb la batucada Vall-tu-kà i l’artista i cantautora ucraïnesa Anna Nadzion, que parlarà també de la situació dels refugiats i refugiades per la guerra en Ucraïna.

Sobre les  22 hores s'inicia la MajorFest amb la presència del cantant local, José David, i, més tard, l’orquesta vallera Pacific Blue. La jornada seguirà a la mitjanit amb ’‘En Veu de Dona’ i la participació del grup Women Play, amb un tribut al grup The Beatles. Com el passat any, l’Associació Alanna també estarà present amb un punt violeta de conscienciació.

L'esdeveniment compta amb servei de taula i bar per a sopar mentre es gaudeix de la trobada, els jocs infantils i les actuacions musicals.
 
Segons el cartell anunciador


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.